ÇÖMLEK ETKİNLİĞİ

Aşağı Kirazca İlkokulu Anasınıfında Keyifli Çömlek Etkinliği

*Aşağı Kirazca İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine el becerilerini geliştirme ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarma fırsatı sunmak için eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Anasınıflarında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, çömlek yapımının temel tekniklerini öğrenme ve deneme şansı buldular.

*Öğrenciler, heyecanla çömlek tekerleğinin başına geçti ve elleriyle kil üzerinde şekiller oluşturmanın keyfini yaşadı. Etkinliği organize eden öğretmenler, öğrencilere adım adım rehberlik ederek onların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oldu.

*Etkinlik sırasında öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk ve heyecan görülmeye değerdi. Her bir öğrenci, kendi yaratıcılığına göre çömleklerini şekillendirirken, birbirlerine destek olmanın ve birlikte öğrenmenin keyfini yaşadılar.

*Okul Müdürü etkinliğin önemini vurgulayarak, öğrencilerin el becerilerini geliştirmenin yanı sıra birlikte çalışma ve paylaşma gibi sosyal becerilerini de güçlendirdiğini belirtti.

Aşağı Kirazca İlkokulu Anasınıfı'nın düzenlediği çömlek etkinliği, öğrencilerin eğlenceli ve öğretici bir gün geçirmesini sağlarken, onların yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.

16.02.2024 82

22-02-202422-02-202422-02-202420-02-202420-02-202419-02-202419-02-2024